Bli Medlem

Som medlem i Kulturföreningen Katrina stöder du utvecklandet av musiklivet.

Du får du oftast rabatterat biljettpris till våra konserter och evenemang samt vårt nyhetsbrev Katrinanytt ca fyra gånger per år. 

Bli medlem genom att betala in 15 euro till något av föreningens bankkonton:

Ålandsbanken  FI89 6601 0001 1565 38 (BIC: AABAFI22)
Andelsbanken FI45 5578 0420 0318 26 (BIC: OKOYFIHH)

Referensnummer: 1012

TIPS! Fyll i dina medlemsuppgifter i vårt formulär: https://forms.gle/qexKLwZf6SHT3Po2A

Alternativt kan du meddela namn och adress till föreningens kassör Carita Johansson (kassor@katrina.ax) för utskick av medlemskort och Katrinanytt.
Meddela din epost-adress om du önskar information i digital form t.ex. Katrinanytt.

Kulturföreningens policy för hantering av personuppgifter enligt GDPR och dess registreringsbeskrivning kommer du till längre ner på denna sida.

Våra medlemmar
Den viktigaste målgruppen för Kulturföreningen Katrinas evenemang är de egna medlemmarna ca 450 personer. Information om föreningens verksamhet sker via traditionella medier, sociala medier och på hemsidan www.katrina.ax. Information om kommande kulturhändelser i föreningens regi skickas till medlemmarna i form av medlemsbrevet "Katrinanytt", ca  fyra brev per år.

I sin verksamhet prioriterar Kulturföreningen Katrina barn och ungdomar genom att erbjuda rabatter för studerande under 26 år samt specialrabatt för musikinstitutets och andra musikstuderande på Åland.

Kulturföreningen Katrina vill medvetet hålla biljettpriserna på en sådan nivå att människor inte hindras från att gå på konserter av ekonomiska skäl. Av samma orsak hålls medlemsavgiften låg (15 euro).  Föreningen har också beslutat att ledsagare till personer med funktionsnedsättningar deltar avgiftsfritt.

 

Länk: Policy om personuppgifter och droger samt föreningens jämställdhetsprogram