Met-opera våren 2019

Metoperorna Valkyrian och Karmelitsystrarna inställda

Bio Savoys stora salong är stängd av myndigheterna. Orsaken är att det inte finns några godkända nödutgångar. Den första informationen vi fick gick ut på att biografen skulle vara stängd endast en månad. Vi beslöt därför att Valkyrian skulle spelas in och visas den 27 april. Senare har det framkommit att det också saknas ett skyddsrum i byggnaden. Följden av detta är att biografen är stängd hela våren och det blir inte någon Metopera i vår. Savoys lilla sal har inte rätt utrustning för Metopera.

I höst kommer vi att vara igång igen. Just nu pågår röstning om vilka operor som vi ska visa under säsongen 2019 till 2020. Vem som helst kan rösta. Klicka på www.katrina.ax  Där hittar du säsongens erbjudande. Du kan välja högst sex operor. Rösta före annandag påsk om du vill påverka valet av operor.

Den som betalat en abonnemangsbiljett i vilken Valkyrian och Karmelitsystrarna ingår kan antingen få pengarna för de två inställda operorna tillbaka eller så kan de räknas in i nästa säsongs föreställningar. Kontakta föreningens kassör Britt-Marie Lundberg för närmare diskussioner 04570529319. Frågor rörande medlemskap, medlemsavgiften, adressändringar och liknande kan ni också diskutera med kassören.

 

 

________________________

Kulturföreningen Katrina är med i ett samarbete med Folkets Hus och Parker (FHP) i Sverige. FHP distribuerar direktsända operaföreställningar från Metropolitan i New York till ett hundratal platser i Sverige och på Åland.