Bli medlem!

 

Som medlem i Kulturföreningen Katrina får du rabatterat pris på konsertbiljetter. Dessutom får du inbjudan till möten och diskussioner samt vårt nyhetsbrev ca fyra gånger per år. Bli medlem genom att betala in 12 euro till något av föreningens bankkonton:

Ålandsbanken  FI89 6601 0001 1565 38 (BIC: AABAFI22)
Andelsbanken FI45 5578 0420 0318 26 (BIC: OKOYFIHH)
Nordea FI63 1630 3000 0017 43 (BIC: NDEAFIHH)

Referensnummer: 1012

Meddela till Katrinas kansli ifall medlemsavgiften avser annan person eller fler personer än betalaren.

 

Våra medlemmar
Den viktigaste målgruppen för Kulturföreningen Katrinas evenemang är de egna medlemmarna ca 450 personer. Information om föreningens verksamhet sker via traditionella medier, sociala medier och på hemsidan www.katrina.ax. Information om kommande kulturhändelser i föreningens regi skickas till medlemmarna i form av medlemsbrevet "Katrinanytt", fyra till fem brev per år.

I sin verksamhet prioriterar Kulturföreningen Katrina barn och ungdomar genom att erbjuda rabatter för studerande under 26 år samt specialrabatt för musikinstitutets och andra musikstuderande på Åland.

Varje sommar anställer föreningen en högskolepraktikant som bör vara en åländsk musikstuderande eller kulturadministratör. Under år 2019 kommer föreningen att försöka engagera nordjobbare för genomförandet av Katrina kammarmusik. Kulturföreningen Katrina vill medvetet hålla biljettpriserna på en sådan nivå att människor inte hindras från att gå på konserter av ekonomiska skäl. Av samma orsak hålls medlemsavgiften låg (12 euro).  Föreningen har också beslutat att ledsagare till personer med funktionsnedsättningar deltar avgiftsfritt.

 

GDPR och dataskyddsbeskrivning för medlemsregister

EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018. Förordningen ska stärka skyddet för den enskildes personuppgifter.

Kulturföreningen Katrina har ett medlemsregister med adresser för att kunna skicka information till medlemmarna och kontrollera att medlemsavgiften har betalats. Det innehåller enbart namn och postadress. Du har rätt att ta del av vilka uppgifter som registrerats om dig och även begära att uppgifter rättas, raderas eller blockeras. Föreningen delar inte ut uppgifter från registret till externa intressenter. Om en medlem går ur föreningen raderas namn och kontaktuppgifter. Eventuella frågor om behandling av dina personuppgifter ställs till föreningens medlemsansvariga, verksamhetsledaren Rosi Djupsund, e-postadress info@katrina.ax